Новинка - системы водоподготовки от Viessmann

Новинка – системи водопідготовки від Viessmann

Питання жорсткості води вдома стосується практично кожного з нас.
Відчуваєте сухість рук після миття? Водопровідна вода має запах та нестандартний смак?
Жорстка вода з часом утворює накип не тільки у Вашому чайнику, а й на кранах у кухні та ванній, усередині опалювальної системи, пральної машини та побутової техніки, що працює з водою.

Якщо Вам знайома така ситуація, то, можливо, настав час її вирішити - за допомогою систем очищення та пом'якшення води від Viessmann! Незалежно від того, чи живете Ви у великому будинку або смарт-квартирі, з цими системами Ви завжди зможете підібрати для себе найкраще рішення.

У Вас обмежений простір у будинку чи квартирі? Не біда, Aquahome 11-N підійде Вам завжди! Можете встановити його навіть у себе в шафі і не помітите, як він почне приносити користь Вам і Вашим близьким. Корпус одночасно є сольовим баком, який використовується в процесі регенерації смоли.
Подумайте проAquahome 17-N або 20-N, якщо маєте більше місця в будинку і готові до постійного доступу до пом'якшеної води, отримувати задоволення від легкої установки і використання завдяки інтуїтивно зрозумілому інтерфейсу.
Aquahome 30-N – Ваш выбор, если у Вас большой дом и семья.  Яркий экран и соляной бак с подсветкой упрощают использование устройства, снижающие  потребление соли для регенерации. Система сама Вам сообщит о низком уровне соли в баке.
Aquamix-N – це рішення – не просто фільтр для пом'якшення води, але й для видалення заліза, марганцю, аміаку та органічних речовин. Дійсно універсальне рішення для будинку, що дозволяє досягти ідеальної якості води з артезіанських свердловин.
Важко визначитися? Таблиця нижче допоможе Вам розібратися докладніше з характеристиками:


Водопідготовка Вісманн

Окремо слід виділити систему Viessmann Aquacarbon. Два фільтри в одному – це магія? Ні, це реальність! Viessmann Aquacarbon – чудова комбінація механічного фільтра та фільтра для покращення смаку та запаху води.

Тільки уявіть - прилад відфільтрує навіть частинки розміром до 20 мікрометрів, що усуває неприємний запах хлору і покращує смак і прозорість води, працює в автоматичному режимі, обробляє воду для всього будинку, споживання електроенергії практично мінімальне! Тепер немає потреби купувати бутильовану воду разом з Viessmann Aquacarbon.

Что Вы моментально получите после подключения системы:

  • Відмінний смак та аромат приготовленої їжі та напоїв
  • Захист побутової техніки від накипу та продовження терміну її служби
  • Крани та з'єднання будуть захищені від нальоту та руйнівного впливу жорсткої води
  • Блискучий після миття посуд
  • Більш здорову та гладку шкіру
  • Одяг стає міцнішим і довшим зберігає колір
  • Зменшення витрат на миючі та миючі засоби до 60%
  • Зниження витрат на енергоспоживання на 10%
  • Захищаємо довкілля, використовуючи менше миючих засобів

Ваше здоров'я – у Ваших руках, які після встановлення системи очищення та пом'якшення води від Viessmann матимуть більш здоровий та доглянутий вигляд. Наш партнер Viessmann – це завжди інновації та турбота про своїх споживачів. А Снаб-Резерв – офіційний партнер цього бренду у м. Одеса.