Нові монтажні шафи Kan-therm

Часто замовники задаються питанням, як виглядатиме обладнання для сучасного опалення та водопостачання на тлі дизайнерського ремонту та домашнього затишку? Відповідь – ніяк! Тому що всі ці системи можна заховати у спеціальні монтажні шафи! Насправді монтажні шафи пропонують практично будь-які постачальники, від міжнародних до дрібних і на перший погляд здається, що вони не відрізняються нічим, але це не так. Особливо це стосується нової версії монтажних шаф Kan-Therm.
Виробники покращили зовнішній вигляд виробу, тепер корпус виглядає як компактна монолітна конструкція без виражених місць зварювання окремих елементів шафи.

Обновили верхню напрямну для встановлення колекторної групи, додайте до цього монолітну конструкцію корпусу та зрозумієте, що покращена естетичність зовнішнього вигляду не тільки передньої та внутрішньої частин монтажних шаф, а й виду ззаду.

В обох версіях шаф зовнішньої та вбудовуваної верхня напрямна змінена так, щоб відстань від краю напрямної до бічної стінки шафи становила ~18 мм для шаф, що вбудовуються, і ~47 мм для зовнішніх шаф, що значно полегшує монтаж колекторних груп.
Зручність монтажу та естетичність маскуючої планки у зовнішніх шафах Маскуюча планка – це невід'ємний елемент конструкції зовнішніх шаф для підключення труби до колекторної групи, встановленої у шафі. У попередній модифікації маскувальна планка прикручувалась за допомогою гвинтів до корпусу шафи. Оновлена ​​версія має на увазі кріплення спеціальних гачків із внутрішньої сторони планки, що дозволяють естетично закріпити її до корпусу шафи.
Нижче приклад повністю зібраної шафи як перед, так і після змін способу кріплення нижньої планки, що маскує.

Монтажні шафи від Kan-therm єдині на ринку мають тонку плівку, що захищає виріб від дефектів лакофарбового покриття, які можуть виникнути під час ремонтно-монтажних робіт. Після закінчення будівельних робіт захисну плівку можна зняти і Ви отримаєте нову поверхню шафи.

Остерігайтеся підробок. Знайте, що всі монтажні шафи марковані лаконічним строгим логотипом у верхньому правому кутку дверцят за допомогою нових методів лазерного маркування.

Система KAN-therm – це гарантія використання продукту, виконаного з особливою ретельністю, турботою про кожну дрібницю з високоякісних матеріалів із застосуванням сучасних технологій виробництва.