InoxFlow – нові розподільники від KAN-Therm

Розподільний колектор теплої підлоги KAN-therm


Без сумніву, розподільники є ключовим елементом для рівномірного розподілу води, тепло чи холодоносія. Використовуються в системах радіаторного опалення, в системах панельного опалення або охолодження (підлогове, настінне, стельове), а також у системах гарячого та холодного водопостачання. Спираючись на багаторічний досвід, цього року KAN впроваджує у свою пропозицію нову лінійку цих продуктів, створену на базі труб колектора з нержавіючої сталі 1.4301.

Нова технологія виробництва, а також використання нержавіючого профілю з більшим внутрішнім діаметром і меншою товщиною стінки, ніж у випадку латунної конструкції, призвела до того, що гідравлічні можливості розподільників KAN-therm InoxFlow майже подвоїлися порівняно з латунними версіями.

Завдяки використанню високоякісної нержавіючої сталі було змінено конструкцію та збільшено розмір самого розподільника до 1¼!
Порівняно з наявними на ринку латунними колекторними групами ефективний переріз розподільника KAN-therm InoxFlow збільшився більш ніж в 1,5 рази. Таким чином, розподільники KAN-therm InoxFlow можуть обслуговувати більше контурів, не побоюючись, що не вистачить продуктивності колектора, що подає.

Турбота про здоров'я, сучасний дизайн, лазерне маркування колектора, екран, що маскує – це далеко не всі нові переваги колекторів!

БРОШУРА InoxFlow від KAN-therm< /a>