Декоративные радиаторы Fancoil

Декоративні радіатори Fancoil

Декоративні радіатори Fancoil - традиційне рішення, яке увіллється в будь-який інтер'єр. На півдні України тільки у офіційного представника TM Fancoil - компанії Снаб-Резерв Ви знайдете опалювальні прилади, які мають не тільки різноманітний зовнішній вигляд, але й безліч інших переваг перед своїми попередниками - чавунними, сталевими та алюмінієвими радіаторами.

По-перше вони більш ефективні та економічні. Прилад самостійно підлаштовується під виставлену температуру в приміщенні. Ця функція значно економить енергію, а відтак і Ваші фінанси, за винятком можливості перегріву або недогріву приміщення.

По-друге радіатор вміщує в собі невелику кількість води, а значить - обігрів приміщення відбувається в 9 разів швидше за рахунок високої теплопровідності складових теплообмінника.

По-третє обігрів приміщення здійснюється рівномірно завдяки тангенціальним вентиляторам, які використовують фізично закони кругообігу повітря, збираючи холодне повітря знизу і віддаючи вже обігріте повітря вгору.

Крім того, радіатори Fancoil виготовлені з екологічно чистих матеріалів, а завдяки спеціальній технології Ви ніколи не отримаєте опіку від контакту з поверхнею.